Vi är tre som arbetar på Partille Hunddagis och jag som äger dagiset heter Solveig Bryn.

Fram till våren 2010 fanns INTUCH NORDUCH SVCH NV-00 LP1 Emoyeni's Legendary Zeb (född -98), en Rhodesian Ridgeback hane med i mitt liv. Jag hade förmånen att få uppleva 12 år tillsammans innan vi var tvungna att ta farväl.

Zeb och jag har tävlat lydnad, viltspår och utställning. Vi tränade också sök och spår, men tävlade inte i dessa grenar. Han var Svensk viltspårchampion och i lydnaden fick vi ett LP1. 2002 placerade sig Zeb på en 7:e plats på viltspår SM för ridgebacks. 2004 låg han på en andra plats på lydnadslistan för tävlande ridgebacks i Sverige

Vi hann också med en del utställningar. Zeb blev internationell och nordisk champion (Sverige, Norge och Danmark) samt Norsk Vinnare 2000. Zeb har gått i avel och har avkomma i Sverige och Finland.

                                        Zeb finns alltid i våra hjärtan ♥


Min dobermanntik KORAD TJH RH SUCH SVCH Kings & Queens's Endless Lady Elise "Ila (2004-ff) blev KORAD med 424 p och är godkänd tjänstehund Räddning. Ila letade inte bara efter människor i rasmassor, hon hjälpte även hundar genom att ge blod på Västra Djursjukhuset. Förövrigt är hon både viltspårchampion och svensk utställningschampion. Ila är numer pensionär och lever med familjen Karlsson där hon blir uppassad och bortskämd.

Aska är minstingen, en Italiensk vinthund som har provat på Loure coursing ställts ut en del (2009-ff).


Förutom att jag tävlat med hundarna har jag gått kurser/utbildningar och föreläsningar i lydnad, spår, sök, eftersök, agility, handling och jag är utbildad och godkänd räddningshundförare.  

Jag har under 2009-2010 genomgått Svenska Kennelklubbens Uppfödarutbildning. Tidigare har jag ansvarat för Västra kennelklubbens länsspalt i Hundsport samt suttit med i rasklubbsstyrelsen för rhodesian ridgeback på lokal och central nivå.